Kiviä ja lappuja lattialla
Etusivu / Hae työnohjaukseen

Hae työnohjaukseen

Työnohjauksesta vastaavat alueelliset yhteyshenkilöt. Klikkaamalla nimeä, pääset lähettämään hakemuksesi oikealle henkilölle. Jos linkki ei toimi koneellasi, voit laittaa suoraan sähköpostia yhteyshenkilölle. Muista tässä tapauksessa vastata kaikkiin tarvittaviin kysymyksiin. Kysymykset löytyvät tämän sivun lopusta.

Jos et ole varma, kumpaan alueeseen kuulut, klikkaa karttaa.

Heimo Suonsivu
Tampere, Hämeenkyrön rovastikunta sekä Kangasalan rovastikunnan pohjoispuoli

Lauri Nurmi
Tammelan ja Hämeenlinnan rovastikunnat sekä Kangasalan rovastikunnan eteläpuoli

 

Hakemuksesi käsitellään, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä. Yhteydenottoon saattaa mennä 1–3 kk siitä, kun olet hakemuksesi lähettänyt. Rekisterin tietosuojaseloste.

Kun sopiva työnohjaaja tuntuu löytyvän, on tärkeätä kuulostella vielä ensimmäisillä kerroilla ohjaajan ja ohjattavan yhteensopivuutta. Syntyykö luottamusta? Puhummeko samaa kieltä? Löytyykö yhteistä työskentelyn tapaa? Jos vastaus on myönteinen, voidaan työnohjauksesta, sen kestosta ja tavoitteista tehdä sopimus, ja työnohjaus käynnistyy. Jos vastaus on kielteinen, on aivan korrektia ja sopivaa etsiä uusi työnohjaaja.

Koska työnohjaukseen on usein jonoa ja vapaata työnohjaajaa saattaa joutua odottamaan, on hyvä palata lähtöpisteeseen, kuuntelemaan omaa tarvetta. Onko työnohjaus oikea vastaus omaan kasvutarpeeseeni? Vaiko sielunhoito ja oma terapia? Hengellinen ohjaus? Tai mentorointi?